08-410 462 22 info@inexdesign.se

Restaurang och Takmarkiser

Restaurang och takmarkiser

Flexibla takmarkiser med många tillval och möjligheter. Grunden i systemet är en altanmarkis med ett stabilt ramverk och en skyddande kassett. Markisväven rullas in i kassetten manuellt eller automatiskt. Lägg till sidostycken på gavlarna så skapas ett komplett och mysigt uterum.

Utomhussäsongen för de svenska krogarna och caféerna blir längre. Det behöver inte vara varmt och soligt för att människor ska uppskatta att sitta ute och fika eller äta en god måltid. Titta mer på våra takmarkiser under länkarna längst ned på sidan.

Exempelmarkiser:

RA62

RA62 är en liten smäcker takmarkis för uterum och glastak. Den kan även monterat på lutande fönster eller upp och ner. Markisen är förspänd med zipfunktion, väven löper i sidostyrningskenor, därför blir dukspänningen en av de bästa på marknaden. Kassetten är 130 x 130 mm Markisen manövreras med motor med knappsats eller fjärrkontroll.

RA65

”Altan” Zip för restauranger & privata hushåll. Kassetten fästs i vägg och benen i marken. Markisen är förspänd med zipfunktion, väven löper i sidostyrningskenor, därför blir dukspänningen en av de bästa på marknaden. Kassetten som är 130 x 130 mm Markisen manövreras med motor med knappsats eller fjärrkontroll.

Väv

Soltis 92, Soltis 96 eller Akrylduk är standard.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i pulverlack i vit RAL 9010 och silver RAL 9006, Med något längre leveranstid och mot pristillägg kan man få stativet i vilken RAL-färg som helst.

Alla våra takmarkiser och restaurangsmarkiser heter FA92 Duo, RA10, RA62-65, RA70, RA80, RA90 och Senator

För mer modeller gå in på sidan Markiser

Restaurangmarkis

Kontakta oss

Inex Design är ett Stockholmsbaserat företag som arbetar i hela Sverige

Stockholm
08-410 462 22
info@inexdesign.se