08-410 462 22 info@inexdesign.se

Korgmarkis Stockholm

 

Hur kan jag använda en korgmarkis?

En korgmarkis är ett effektivt sätt att synas för många butiker och restauranger. Dessutom är de estetiskt tilltalande och ger ett mycket bra sol- och värmeskydd. Korgmarkiserna finns i många olika modeller – och kan även anpassas helt efter dina egna idéer.

En korgmarkis skyddar dina produkter och inventarier såväl som möbler, mattor och gardiner i ditt hem mot blekande UV-strålar. Den ger också dig, din familj, din personal och dina kunder en behaglig inomhustemperatur. Stativet till korgmarkisen tillverkas med en avancerad teknik i moderna maskiner. Detta innebär att vi kan tillverka ett stort antal former, passande till de flesta fönstertyper.

Materialet i stativen är aluminium, som har mycket god livslängd och framförallt rostar det inte. Stativen kläds med dukar av främst akrylfiber. Föredrar du en markis klädd i polyestermaterial har du ett stort antal färger att välja mellan. Markiser med polyesterduk kan enbart monteras fast, alltså ej uppdragbar.

Korgmarkisen är inte bara ett solskydd. Den är också en utmärkt reklamplats. Firmanamn, logotyp, reklamtext! Allt efter önskemål. Du kan välja mellan fast monterade eller uppdragbara korgmarkiser. Väljer du uppdragbara korgmarkiser har du följande alternativ: Manuellt uppdrag med lina eller vev och växel. Du kan också välja motor, som kan kompletteras med sol- och vindautomatik, vilket gör din anläggning helautomatisk.

 

Vad är det för material i korgmarkisen?

• Stativet består av naturanodiserade strängpressade aluminiumprofiler och med detaljer i pulverlackerat pressgjutet aluminium (t.ex. beslag och gavlar) eller polymera material (t.ex. ändskydd). Skruvar, axlar och lager är av rostfritt alternativt förzinkat stål respektive oljebrons.

• Markisduken är av markisväv som består av 100% polyakrylfiber med impregnering. Ljushärdighet är 7–8 av 8.

Vår korgmarkis heter Ambassadör.

Läs mer om alla våra markiser under sidan Markiser

Kontakta oss

Inex Design är ett Stockholmsbaserat företag som arbetar i hela Sverige

Stockholm
08-410 462 22
info@inexdesign.se