08-410 462 22 info@inexdesign.se

Leverantörer av markiser

Design, kvalitet och funktion. Där har du ledorden som gäller för oss på Inex Design.

För oss är det viktigt att vi arbetar med dem bästa leverantörerna av markiser och fönsterinredning och att ge dig den bästa kvaliteten på dem produkter som vi erbjuder dig. För oss är det viktigt att vi är lyhörda och lyssnar på ditt behov och dina önskemål gällande funktionalitet och design.

Här nedan ser du några av de märken som vi på www.inexdesign.se arbetar med. Som vanligt så får du gärna höra av dig om du har några frågor om vilken markis, gardin, persienn som passar för just ditt behov.

sandatex   becker dickson drapilux elero hunterdouglaskvadrat luxaflex silentgliss somfykirsch

När det gäller design av markis, persienn eller en lamellgardin t ex så är det en del saker att tänkta på. Passar den in i din övriga inredning? Vilken färguppsättning ska jag välja för min utomhusmarkis? Ska jag verkligen ha en mörk lamellgardin till en ljus inredning?

Funktionalitet hos en markis är också viktigt att tänka på. Ska du kunna sköta den från insidan bara eller vill du kanske kunna sköta den med hjälp av en fjärrkontroll? Ska du ha en klassisk vev eller ska du öppna och stänga med hjälp av en lina?

Kvalitet är viktigt för det mesta i livet och så också för markiser, persienner och annan fönsterinredning. När du köper en produkt av oss på Inex Gruppen AB så köper du inte en sämre produkt bara för att den har ett lägre pris. Vi sätter våra priser efter funktion, kvantitet och material.

Om du har svårt att välja så kan du som alltid kontakta oss här.

Kontakta oss

Inex Design är ett Stockholmsbaserat företag som arbetar i hela Sverige

Stockholm
08-410 462 22
info@inexdesign.se