08-410 462 22 info@inexdesign.se

Fönsterinredning - persienner och gardiner

Vi på www.inexdesign.se känner oss trygga med att kunna erbjuda dig olika typer av gardiner och persienner till din fönsterinredning. Oavsett om du är ute efter en plisségardin, lamellgardin, silhoutte-gardin så har vi lösningen åt dig – kontakta oss idag så hjälper vi dig välja rätt fönsterinredning.

Duette

duette duette duetteDuette - Solskydd, gardin, plissé till sovrummet för en mysig känsla och trendig design. Hitta ditt solskydd hos inexdesign.se idag

Duette® har ett stort urval vävar i vackra färger och strukturer som dessutom finns i flera olika transparenser. Med sina plissérade veck passar Duette® utmärkt till i stort sett alla fönster – stora som små. Duette® finns i tre plissébredder: 25, 32 och 64 mm.

​För inspiration och mer information, tryck på länken nedan.

Information om Duetter

Facette och Twistgardiner

facette och twistgardiner facette och twistgardiner facette och twistgardiner facette och twistgardiner

Elegans och funktionalitet går hand i hand när du väljer Facette® till dina fönster. Gardinen har två lager randig väv som justeras i förhållande till varandra, och du kan därför välja vilket ljusinsläpp du vill ha, och hur mycket insynsskydd du behöver. Du kan höja och sänka gardinen i antingen stängt eller öppet läge.

​Twist® ger dig, med två lager väv, ett enkelt sätt att styra ljusinsläpp och
insynsskydd. Drag lätt i gardinens kulkedja och de täta och transparenta ränderna
glider lätt förbi varandra. Låt gardinen vara öppen, halvöppen eller helt stängd.
Det väljer du själv.

​För inspiration och mer information, tryck på länken nedan.

Information om Facette och Twistgardiner

Hissgardiner

Hissgardiner Hissgardiner Hissgardiner Hissgardiner

Skapa din helt unika Luxaflex® hissgardin genom att välja en exklusiv väv ur den breda kollektionen ihop med någon av de olika modellerna. Kollektionen består av vackra enfärgade textilier, fina strukturerade vävar och lyxigt flerfärgade.

​För inspiration och mer information, tryck på länken nedan.

Information om Hissgardiner

Insektsnät

Insektsnät Insektsnät Insektsnät Insektsnät

Luxaflex Insektsnät är produkten som låter dig njuta av frisk luft i lugn och ro. De varma månaderna är fantastiska. Att kunna låta dörrar och fönster stå öppna till sent på kvällen är en härlig känsla. Och med våra många lösningar av insektsnät och myggnät behöver du inte bekymra dig för oinbjudna gäster.

​Finns i modellerna fast ram, rullgardin, svängdörr och plissédörr.

Lamellgardiner

Lamellgardiner Lamellgardiner Lamellgardiner Lamellgardiner

Lamellgardiner är allra vackrast i stora fönster där de lodräta linjerna skapar den perfekta balansen mellan ljusinsläpp och avskärmning. När lamellerna är öppna får du in mycket ljus i rummet samtidigt som det blir en skön avskärmning mot omgivningen. Kollektionen innehåller lameller i tre bredder och mängder av vävar i olika färg, struktur och täthet. Det gör lamellgardinen till en flexibel produkt som passar i nästan alla fönster och olika typer av rum och interiörer.

​För inspiration och mer information, tryck på länken nedan.

Information om Lamellgardiner

Persienner

Persienner Persienner Persienner Persienner

Den nya Luxaflex® Persienn Kollektionen erbjuder ett fantastiskt urval trendiga och moderna färger tillsammans med nytänkande och mer exklusiva modeller som ger dig möjlighet att skapa din egen stil i fönstret. Kvalitet är Luxaflex® ledstjärna och persiennerna tillverkas av bästa material för en lång hållbarhet. Välj bland annat mellan fem olika lamellbredder. Det ger dig möjlighet till en unik persienn oavsett fönsterstorlek.

​För inspiration och mer information, tryck på länken nedan.

Information om Persienner

Plisségardiner

Plisséer Plisséer Plisséer Plisséer

Plisségardinen är verkligen möjligheternas gardin. Den passar till i stort sett alla typer av fönster; breda, smala, höga, låga, fyrkantiga och runda, ja till och med trekantiga. Dessutom har den en mängd olika betjäningsmöjligheter. Kollektionen innehåller både färgsprakande vävar, lite försiktigare färger och förstås, neutrala basfärger − här finns något för alla.

​För inspiration och mer information, tryck på länken nedan.

Information om Plisségardiner

Rullgardiner

Rullgardiner Rullgardiner Rullgardiner Rullgardiner

Luxaflex® tillför en helt ny dimension till den traditionella rullgardinen med ett elegant designat system och en bred vävkollektion. Kollektionen öppnar dörren till en värld av fantastiska möjligheter med transparenta, halvtransparenta, täta och mörkläggande vävar. Här väljer du din egen unika väv, beroende på vilken funktion gardinen ska uppfylla. Sätt din personliga touch på rullgardinen med någon av de 15 olika avslutningarna i flera olika färger.

​För inspiration och mer information, tryck på länken nedan.

Information om Rullgardiner

Silhouette

Silhouette Silhouette Silhouette Silhouette

Drömmer du om en gardin som kombinerar funktionalitet och estetik är Silhouette® det perfekta valet. Silhouette® består av tunn, transparent väv som sitter på båda sidor av en vågrät tyglamell. Precis som med en persienn kan man styra ljusinsläppet med lamellerna, men med Silhouetten får man även ett vackert ljusinsläpp genom den skira väven. Resultatet blir en unik solavskärmninglösning som passar i hemmets alla rum

​För inspiration och mer information, tryck på länken nedan.

Information om Silhouette

Elektronisk Frostfilm

Elektronisk Frostfilm Elektronisk Frostfilm Elektronisk Frostfilm Elektronisk Frostfilm

Elektronisk frostning gör att du får omedelbar sekretess vid hjälp av en strömbrytare.

Elektronisk frostning är en laminerat glaspanel bestående av polymer-dispergerad-vätskekristallfilm (PDLC). Genom att tillämpa en liten elektrisk ström, kan användare ändra frostningens tillstånd från ogenomskinligt till genomskinligt, och vice versa.

Förutom att leverera Elektronisk frostning i ultra-klarglas, kan andra konfigurationer levereras såsom, brandklassad, färgtonade, böjda, formade och dubbelglas.
Användningen av Elektronisk frostning ger våra kunder ett mervärde och flexibilitet.

Elektronisk frost kan också omvandlas till en eftertraktad bakprojektionsskärm med otrolig bildkvalitet på grund av dess flytande kristaller som ger hög kontrast. 

Kontakta oss

Inex Design är ett Stockholmsbaserat företag som arbetar i hela Sverige

Stockholm
08-410 462 22
info@inexdesign.se